VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time ]
Subject: LETS GET REAL


Author:
CKID
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Fri, Sep 12 2003, 19:20:53

I GOTTA SPEND MOST OF THE WEEKEND PACKING AND WILL NOT BE BACK UP IF I CAN UNTIL SUNDAY EVENING. I HAVE SPENT ALL MORNING WORKING AND I AM A LITTLE TIRED SO FORGIVE ME IF I COME ON TO STRONG.
I OWE NO MAN AND NO BODY OWES ME. I DO HAVE A RELATIONSHIP WITH C AN DM. I HAVE NO SECRETS AND REALLY DONT CARE ABOUT YOURS. AT THIS POINT I AM IN IT FOR FUN AND A PAST TIME. IF YOU WANT TO ASK ME SOMETHING AS LONG AS IT IS NOT TO0 PERSONAL, I WILL ANSWER YOU BY ANY METHOD YOU CHOSE. I THINK SOME OF YOU ARE A BIT TOO SUSPICIOUS. I WILL TELL YOU THIS. I WAS LED (FOR LACK OF A BETTER WORD) TO THE VERY FIRST CONTACT I MADE ON THIS OLD FORUM AND I STILL DO NOT QUESTION IT. I AM NOT OBLIGATED IN ANY WAY TO ANYONE ALTHOUGH I AM BIASED TO THAT CONTACT. WHEREAS I MAY UNDERSTAND SOME OF THE BEALE STORY, I AM NOT SURE OF YOUR RULES AND THAT IS MY BIGGEST STRUGGLE. I PERSONALLY FEEL VERY CONFIDENT THAT I WILL EVENTUALLY REACH ANY GOALS I SET AND THEN I WILL FIND ANOTHER PASTIME. I HAVE NO PLANS TO WRITE ARTICLES, BOOKS,OR GET ON TALK SHOWS. I WILL AT SOME POINT WRITE WHAT YOU WANT ME TO WRITE BUT ONLY WHEN I AM SURE IT IS THE RIGHT WAY TO WRITE. I DO ADMIT I HAVE LOST SOME INTREST BUT NOT ALL. I TRIED TO PASS A HINT AS TO WHAT WOULD REALLY DETER ME BUT IT WAS NOT PICKED UP TO MY KNOWLEDGE. IF YOU WANT TO KNOW WHAT WAS "TWEEN" THEN JUST ASK ON ANY CALL BUT REMEMBER BEALE IS A PUBLIC DOCUMENT.
IF YOU WANT ME TO REPOST AN ITEM..ASK. I DONT THINK YOUR OATH PREVENTS ASKING QUESTIONS. TRUST IS A BIG WORD AND A BIG STEP FOR SOME FOLKS BUT IF FOLDED BILLS AND SACKS OF SAND IS NOT FOR ME SO BE IT. ONE LAST COMMENT..THESE WORDS ARE EXACTLY WHAT YOU SEE AND IF YOU READ ANYTHING ELSE INTO IT..WELL WHAT ELSE CAN I SAY...OH..POINT OUT COPYRIGHT IS IN TYPE I6 FONT

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: LETS GET REALRockhoundFri, Sep 12 2003, 22:16:08


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+0
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.