Date Posted:04:22:59 11/16/99 Tue Author:erol erkmen Subject: yeni konu
arkadaşlar toplantı gündemi ile ilgili olarak görüş bildirenlerinize teşekkür ediyorum.hepsini detaylı olarak bir kaç defa okudum ve bazı arkadaşlarımızlada telefon konuşması yaptım.iki kritik konu olduğu hepimizin malumu
1-server ve org(domain name)
2-yasal kuruluş
genel olarak bütün arkadaşlarımız bu konuların gerçekleştirilmesini istiyor.ancak bunların gerçekleştrilebilmesi için gerekli kaynağın yaratılması konusunda problem var.
cd işimiz malesef puan toplamadı,ek cd de öyle oldu.tuvpo ya ücretli üye yapma fikride şimdilik olanaksız çünki sayfalarımıza şifreli giriş yapabilecek tekniğimiz bu serverlerde yok malesef.ayrıca personelimizden de herhangi bir ücret talep edilmesi fikren uygun değil,fakat yardımda bulunmak isteyen arkadaşlarımıza da açığız.
bütçe ,1 nci aşama için 70 dolar isim hakkı,takriben 100 dolar da server hizmeti için ,bürüt 200 dolar
2.aşama için(kuruluş) bilinmiyor ama tahminen yine 100 milyon tl civarında.
şimdi bu gelirin elde edilebilmesi için arkadaşlarımızdan çeşitli önerileri burada forum bölgemizde bekliyorum.
erol erkmen
benim önerim :
sayfalarımızı kitap haline getirerek basabilecek bir yayın evi ile anlaşabilirsek ki bu bize bütün masraflarımızı çıkartabilecek bir kaynak olabilir,bir çözüm olabilir