VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]4 ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 13:13:48 04/10/04 Sat
Author: Thereze Axelsson & Fredrik Andersson
Author Host/IP: d213-101-74-49.swipnet.se / 213.101.74.49
Subject: Till minne av Orkanens Unika-Uforia F:001228 död:040409

Det ofattbara har hänt.
Vår underbara lilla flicka finns inte mer i vårt liv.
Man börjar ju undra om det finns någon rättvisa i världen.

Här gick vi förväntansfulla och väntade på att få valpar på långfredag och på mindre än 5 timmar byttes all glädje & förväntan ut mot total katastrof.
Skärtorsdag natt gjorde jag alla kontroller inför ber.valp. Konstaterade att hon mådde bra , temp låg normalt hon hade ätit och druckit under dagen och lagt sig tillrätta i valplådan inför natten.
Eftersom där inte var några tecken på valpning eller att hon mådde dåligt så beslöt jag mig för att gå och lägga mig Kl var då över två. Vilket jag ångrar bittert i dag.
För det som mötte mig morgonen därpå önskar jag inte ens min värsta fiende.
Unika vår älskade lilla tös hade under natten drabbats av magomvridning( förmodligen enligt vet.) och avlidit . Jag klandrar mig själv något så fruktansvärt.
Varför var jag inte där för henne när hon behövde mig som mest. Varför hade hon inte försökt väcka mig. Varför var det ingen av de andra hundarna som reagerade.
Hon låg på sin plats när jag hittade henne , under bordet i tv rummet precis som om hon låg och sov helt fridfullt. Och jag som inte hade förstått vad som hänt ännu satte mig brevid henne för att väcka henne jag pussade henne Och först då uppfattade jag vad som hänt eftersom jag inte fick någon puss tillbaka.
Då såg jag att hon var död,
Det finns inte ord som kan beskriva det vi känner idag. Men det ordet som ringer mest är varför............... Hon var så ung och full av energi till tusen. Hon har lämnat ett stort tomrum i vårt liv och hjärta som aldrig kan fyllas igen. Detta är det värsta jag någonsin varit med om . Det känns som man har förlorat en del av sig själv.

Lilla älskade Unika, vi kommer alltid att älska dig och saknaden efter dig går inte att beskriva. Tack för den tiden vi fick tillsammans och de underbara valparna du berikade våra liv med. För jag vet att dina bebisar har ett bra liv med bra familjer, och när vi ser dom så kommer vi alltid se dig också.........
Din familj
Therese& Fredrik Paro,Exor,Vicki,Bandicot

Och ni alla andra där ute , Pussa era hundar lite extra ikväll tala om för dom att ni älskar dom. För denna upplevelsen har fått mig att förstå att man ska ta vara på varje dag som om den är den sista.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:


[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.