VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123 ]
Subject: Här kommer en del info om våran älskling och allt..


Author:
Emma, Jimmy & Chatitzi
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 09:23:21 06/24/06 Sat

Jaa, då har det snart gått 18 månader sedan vi hämtade hem vårat underbara lilla yrväder.. BJÖRKELUNDS CHATITZI..
Vad händer då här?? Joo, Vi har en hund som fullkomligt älskar att jobba och kräver träning varje dag för att inte klättra på väggarna.
Det vi satsar på nu och tränar för är att klara av LP1 under året.. Dvs 3st förstapris i Lydnadsklass 1. Vi skall debutera i Lk1 om 3 veckor nu.
Första tävlingen så kommer vi inte ta oss över 160 p som krävs för ett första pris utan vi ska bara åka och ha kul ihop.. Resultatet bryr jag mig inte om för överhuvudtaget..
Största anledningen är att jag den tävlingen inte kommer lägga platsen.. Jag har den så gott som klar men vill träna ännu mer innan jag lägger den på tävling..

Sedan så har vi då brukset.. Vi skall gå en apellspårskurs i höst jag och Titzi.
Sedan så skall vi ut och tävla direkt efter avslutad kurs.. vilket blir i oktober/november..
Jimmy skall försöka samsas med vårat energknippe och de skall gå en fortsättningskurs i Agility.. De kom ju faktiskt 2:a i tävlingen som de hade som avslutning på grundkursen..

Hur är då en 19 månaders tik i huvudet?? Jaa, totalt galen, energi till 3 normala hundar. absolut inte svårtänd vilket jag tror våran uppfödare kan intyga.
För tillfälelt så har hon gått in i den förhoppningsvis sista könsmognaden, vilket innebär lite smådisträ, småtrotsig och allmänt stönig men helt överkommligt..

För de som har träffat oss så vet ni att vårat första 1½ år ihop inte har fungerat helt utan problem så känns det nu väldigt skönt att känna att hon nu fungerar alldeles ypperligt ihop med oss, och då speciellt med mig(Emma) som förare inom träningen samt utställning..

Just det ja.. Det är vad denna sommar kommer innnebära en hel del för oss oxå.. Vi har för tillfället 3 st vi ska på innan september är slut..

Vill ni veta mer om vad vi tar för oss och få lite tätare uppdateringar så är ni jättevälkommna in på våran egna hemsida

www.freewebs.com/bjorkelundschatitzi


Hoppas allt är bra med alla övriga björkelundare!!

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.