VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123 ]
Subject: Lite uppdateringar från oss..


Author:
Emma, Jimmy, Titzi & Vixen
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 07:04:01 12/14/06 Thu

Jaa, Till att börja med vill vi börja med att önska alla Björkelundare En Riktigt GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR!!

Vad händer då här hos oss??
Vi har tyvärr en nyopererad hund (i måndags) i Vixen efter en lek mellan Titzi och Vixen som spårade ur. Vilket resulterade i en krosskada på undersidan av halsen och en bruten tand som i sin tur resulterade i ett stort dränage på undersidan av halsen som dock ska plockas bort idag.
Dock så märks det inget på Vixen, samma hund som vanligt bortsett från lite irriterad på att behöva gå med tratten dygnet runt..

Titzi är skendräktig och trivs för tillfället bäst bredvid mig i soffan, hoprullad till en boll. Kan dock säga att hon inte kunde valt en mer lämplig tidpunkt att bli skendräktig på med tanke på vädret. Är ju inte direkt så att man känner för att gå ut och göra något. Tyvärr så har Titzi börjat markera lite lite grann på sitt framben som hon har en liten pålagring vilket innebär att hon inom en snar framtid kommer att röntgas om. Vi kommer även börja simträna henne samt gå till Sofia, vår hundmassör.

I övrigt så tränar vi på. Är klara för appellklass spår sedan ett litet tag tillbaka och håller nu på att träna in krypet för lägre klass. Vi kommer förhoppningsvis att köra både appellen och lägre nu under våren/tidig sommar.
Förhoppningen är oxå att kunna lk1 med henne. Vi får dock se hur det går med det med tanke på tandvisningen då hon inte är fullt tillgänglig för okända personer. Fast vår satsning kommer ligga på brukset.

Eventuellt kommer vi även att prova på lite sök med henne under vintern.

Vi har även gjort ett mycket lyckat Km på hemmaplan. Resultetn låg mellan 8-10 på allt utom platsen som jag avstod och ställandet som jag aldrig tränar. Var jättenöjd med den dagen, speciellt att mina nerver stannade i schack och att jag hela tiden hade en jättebra kontakt med min hund.

För tillfället så ligger vi lite lågt med träningen och kör väl bara 2-3 pass i veckan. Bortsett från det dagliga tragglandet med krypet hemma på köksgolvet......

Vore väldigt kul ifall ni med hundar ur C-kullen skulle vilja skicka en liten beskrivning om era hundar samt någon nytagen bild på era hundar som jag kan använda på våran hemsida.
Vill även gärna ha bilder och info om de 3 pojkarna G... Deras moder tvåbenta saker är väldigt nyfiken på om de mår bra och växer och frodas. Givetvis nyfiken på bilder.....


Återigen. En GOD JUL till er alla från oss alla!!

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.