VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time ]
Subject: RECOVERING METH ADDICT


Author:
CINDY ODOM
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 12:22:01 04/19/05 Tue

MY NAME IS CINDY I AM A 25 YEAR OLD MOTHER AND RECOVERYING METH ADDICT. i HAVE BEEN CLEN FOR EIGHT MONTHS NOW. IT HAS NOT BEEN EASY TO TELL YOU THE TRUTH IT HAS BEEN ONE OF THE HARDEST THINGS I HAVE EVER DONE. BUT WITH MY FAMILYS SUPPORT, A RETURN TO MY FAITH AND A HARD LOOK AT THE I REGRET, I HAVE LEFT MY PREVIOUS DRUG LIFE AND THE PEOPLE IN IT BEHIND. I LOST EVERYTHING WHEN METH ENTERED MY LIFE. lIFE BECAME ONE BIG PARTY. I WAS TO FAR GONE TO LISTEN TO ANYONE. NOW CLEAN I LOOK BACK ON THE IMPACT MY DRUG USE HAD ON MY SON. I MISSED SEEING HIM GROW UP. SO MUCH HAD HAPPENED IN MY LIFE THAT I CANNNOT CHANGE. I HAVE HURT ALOT OF PEOPLETHAT LOVE ME. I USED METH TO SHUT OFF MY EMOTIONS BECAUSE I DIDNT WANT TO FEEL HURT. FOR ME I HAD TO BE PUT IN JAIL TO FORCE MYSELF TO LOOK AT MY PROBLEM. I HAD BEEN HIGH ON METH EVERYDAY USING, I HAD NOT BEEN THINKING THE WAY I KNEW HOW TOO. THE PERSON I WAS AND THE PERSON I BECAME VERY DIFFERENT. THE DRUG HAD TAKEN ITS TOLL ON ME I WAS ALWAYS SICK AND DEPRESSED. AFTER GETTING OUT OF JAIL I FIANLLY SOUGHT HELP FOR MY ADDICTION. MY SO CALLLED FRIENDS DISSAPPERED BUT MY FAMILY STAYED BY MY SIDE. I ATTENTED A 90 DAY REHAB. THERE I FOUND OUT I WAS NOT ALONE. I LEARNED HOW TO DEAL WITH PROBLEMS GOOD OR BAD WITHOUT USING. I TRIED TO HANG OUT WITH OLD FRIENDS BUT WHILE SITTING THERE I REALIZED THE ONLY THING THAT HAD CHANGED WERE THEIR ADDRESS. EVERYTHING ELSE WAS THE SAME IF NOT WORSE. I HAVE TO MANY THINGS GOING FOR ME AND MY FAMILYS TRUST. THERE IS NOT A DAY THAT GOES BY THAT I DONT THINK ABOUT USING BUT I KNOW I DONT EVER WANT TO GO BACK THERE. I DONT WANNA SPEND ANOTHER DAY OR SHOULD I SAY WASTE ANOTHER DAY ON METH. I HAVE THE CHOICE AND I CHOOSE LIFE. I WOULD TELL ANYONE THAT IS USING OR THINKING ABOUT IT THAT YOU THINK THE DRUG IS GREAT YOU THINK YOU HAVR ALL THESE FRIENDS JUST WAIT YOUR IN FOR A LONG BUMPY DEAD END. I NEVER DREAMED THAT I WOULD DO SOME OF THE THINGS I DID DURING MY DRUG USE. I TURNED INTO SOMEONE EVERYONE INCLUDING MY SELF HATED. METH IS A MONSTER AND IT IS HARD TO LEAVE BEHIND BUT IT IS POSSIBLE. I KNOW KNOW THAT I HAVE THE STRENGTH TO OVER COME ANY OBSTACLE.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-6
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.